vrijdag 20 maart 2015

Tunieken

Voorpand
Achterpand


Voorpand
Achterpand
                                                                                                               
Laatst naar de Stoffenspektakel in Barneveld geweest. Meerdere stoffen gekocht.
Van drie stoffen heb ik twee verschillende tunieken genaaid. Getekend met PatternMaker Professional.
Met de CoverPro de halsranden genaaid.
Het onderste tuniek heb ik eerst gemaakt en toen ik stof over had heb ik er nog maar een gemaakt. De onderste effen stof is een viscose tricot en de bovenste stof is een Punta di Roma

Marie, mijn paspop, heeft haar standaard outfit wel erg scheef zitten en daardoor zit het aan de rechterkant niet echt goed. De volgende keer toch maar even haar outfit recht trekken als ik foto's ga maken. Het is me nu pas opgevallen dat Marie er raar uitziet.